SAZNAJTE SVE O NAMA

Saznajte sve o nama

Background photo created by freepik – www.freepik.com

TKO SMO

Škola stranih jezika i prevoditeljski centar u kojem se svakom polazniku i klijentu prilazi individualno i osmišljava program prema potrebama i mogućnostima.

Prof. Gorana Rajčić direktorica i osnivačica Boutique lingua jezičnog centra nakon dugogodišnjeg iskustva u prevoditeljskoj industriji i podučavanju talijanskog jezika osmislila je  jezični centar s posebnim pristupom učenju stranih jezika i svim vrstama prevođenja.

Potpuno individualizirani pristup svakom tečaju ili prijevodu garantira najkvalitetniji rezultat u optimalnom vremenskom roku.

Naši predavači i prevoditelji profesionalci su koji vole jezike i najsretniji su kada mogu podijeliti znanje i ljubav prema komunikaciji na svim svjetskim jezicima.

MISIJA

Boutique lingua je mjesto gdje je učenje kreativno otkrivanje novog svijeta koji se krije iza nerazumljivih šifri stranog jezika. Trenutak kada strani jezik počinjemo razumjeti prekrasan je. Otvara se jedan sasvim novi svijet ljudi, kultura, običaja i mogućnosti. Upravo taj osjećaj želimo prenijeti našim polaznicima i ponuditi im uvjete u kojima će strani jezik naučiti na sebi najbliži način.

VIZIJA

Postati sinonim za kvalitetno i zabavno učenje stranih jezika i mjesto rješenja svih izazova prevođenja s jednog jezika na drugi.

NAČIN RADA

Svakom polazniku ili projektu prilazimo individualno i procjenjujemo koje su njegove potrebe, mogućnosti i želje.

Na temelju svih informacija kreiramo programe koji će donijeti najbolji rezultat.

Photo by Avel Chuklanov on Unsplash