POSLOVNI TEČAJEVI

Poslovni tečajevi

OSNOVNO O TEČAJEVIMA

Korporativni tečajevi su  specifičan oblik nastave u kojem je potrebno voditi računa o vremenskim mogućnostima klijenta kao  i o specifičnosti ma struke poduzeća te interesa koji se žele postići kroz unapređenje jezika zaposlenika. Uz individualnu i grupnu nastavu prilagođenu tematici poslovnih korisnika Boutique lingua svojim poslovnim polaznicima nudi i posebno osmišljene jezične usluge koje izlaze iz okvira uobičajenog nastavnog procesa.

Business photo created by senivpetro – www.freepik.com

Engleski jezik

Njemački jezik

Francuski jezik

Talijanski jezik

Španjolski jezik

Ruski jezik

Slovenski jezik

Kineski jezik

Hrvatski jezik za strance

+ JEZICI ON REQUEST

Naša široka mreža suradnika omogućuje organizaciju  tečajeva i za mnoge druge jezike.

School photo created by creativeart – www.freepik.com
Business photo created by senivpetro – www.freepik.com

INICIJALNI SASTANAK

Prije kreiranja ponude i strukture tečajeva organiziramo sastanak na kojem definiramo potrebe, želje i vremenske mogućnosti poduzeća i zaposlenika.

TESTIRANJE

Prije prvog sata nastave organiziramo testiranje zaposlenika kako bismo odredili stupanj poznavanja jezika i kreirali krojenu nastavu.

IN HOUSE NASTAVA

Kako je organizacija vremena i aktivnosti jedna od najbitnijih stavki u svakom poduzeću, nastojimo se maksimalno prilagoditi tom zahtjevu.  Zato je in house nastava (održavanje nastave u prostorijama poduzeća) idealan  oblik nastave jer nema trošenja vremena na dolaske i odlaske na nastavu. Znanje dolazi k vama!

Business photo created by senivpetro – www.freepik.com

VRSTE NASTAVE

Individualna nastava


Ciljana nastava

Ciljani tečajevi mogu biti grupni ili individualni, a odnose se na tematski potpuno krojenu nastavu koja je usklađena sa stupnjem poznavanja jezika polaznika.Grupna nastava

Grupna nastava jezika po stupnjevima poznavanja jezika.

Svaka naša nastava i kada se radi o početničkim grupama organizirana je u skladu sa sadržajnim potrebama polaznika te se gramatičke forme koje je potrebno usvojiti predstavljaju kroz sadržaje i terminologiju koja je predmet interesa polaznika.

Hitne intervencije

Grupni ili individualni intenzivni tečajevi koji se organiziraju po potrebi zaposlenika ( priprema za određeni poslovni sastanak, priprema za prezentaciju, govor, pregovaranje i sl.) u kratkom vremenskom roku uz intenzivnu svakodnevnu, višesatnu nastavu.

Naglasak je na sadržaju koji je predmet događaja za koji se pripremaju zaposlenici. Profesor u intenzivnom tečaju gramatički, leksički i sadržajno priprema polaznike za određeni događaj kojeg je potrebno isproducirati na stranom jeziku.

Business photo created by senivpetro – www.freepik.com

KOMUNIKACIJSKA PODRŠKA

Poseban oblik usluge gdje naši profesori koji su ujedno i iskusni prevoditelji sudjeluju na sastancima ili radnim skupinama koje se održavaju na stranom jeziku kao  diskretna podrška kako bi konverzacija na stranom jeziku između svih sudionika tekla glatko, fluentno  i jasno. Ne radi se o klasičnom prevođenju jer sudionici koriste ravnopravno strani jezik, već o logističkoj podršci kod pronalaženja prave terminologije ili ispravne gramatičke konstrukcije kako  ne bi došlo do krivog razumijevanja među sudionicima sastanka.

KREATIVNA SURADNJA

Često se zbog prirode posla pojavljuju razne potrebe usavršavanja stranog jezika. U suradnji s vama organiziramo strategiju i osmišljavamo nastavni proces bilo koje vrste poznavanja i upotrebe stranog jezika.

Business photo created by senivpetro – www.freepik.com