TEACHME platforma za uspješno učenje – nova članica naše edukacijske obitelji

Autor/izvor: Boutiquelingua

Ideja o strukturiranju usluge instrukcija tako da je njihova kvaliteta uvijek na istom nivou i provjerljiva, a cijena standardizirana te da su predavači uistinu profesori ili apsolventi predmeta u kojima pomažu djeci dugo se “kuhala”.

Situacija s karantenom koja nas je sve prisilila da se prebacimo na online komunikaciju i zapravo razbila strah od tehnologija bila je idealna za pokretanje ove platforme.

Naš cilj je promijeniti percepciju instrukcija kao “nužnog zla” i “sive zone obrazovanja” u legitimnu pomoć i podršku učenicima bilo da moraju uložiti više truda da bi kvalitetno shvatili neko gradivo bilo da žele postići vrhunske rezultate, pripremiti se za natjecanje ili jednostavno naučiti nešto više.

Uz instrukcije razvili smo i uslugu “Pomoć u učenju” na koju smo posebno ponosni jer ćemo djecu učiti ne što da uče nego kako da uče, kako da prepoznaju prioritete, kako da gospodare svojim vremenom, a to je vrijednost za cijeli život.

Posebna je usluga “Kava na stranom jeziku” kao idealna konverzacijska podrška sustavnom učenju jezika, gdje se opušteno može raditi na “razbijanju” straha od konverzacije na stranom jeziku ili jednostavno usavršiti postojeće znanje.

Vjerujemo da će ovu uslugu prepoznati i odrasli polaznici posebno oni iz poslovnog svijeta.

Jednostavnim klikom do znanja 🙂