PRAVILA PRIVATNOSTI

Pravila privatnosti

OPĆA PRAVILA PRIVATNOSTI

Ova web stranica vodi računa o privatnosti osobnih podataka svojih posjetitelja, stoga je politika privatnosti koja se primjenjuje na osobne podatke prikupljene putem kontaktnog obrasca s ove web stranice ili putem direktne email poruke na adresu info@boutiquelingua.com usklađena s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka koja je na snazi na teritoriju Europske Unije.

Vrste osobnih podataka koji se putem web stranice prikupljaju su: ime i prezime, adresa e-pošte te po potrebi ostali osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno daju radi primanja odgovora na upite i ostvarenja suradnje.

Obrada osobnih podataka prikupljenih putem web stranice vodit će se i vršiti u svrhu odgovaranja na upite posjetitelja zainteresiranih za uspostavljanje suradnje, kao i radi ostvarenja same suradnje. Prikupljeni osobni podaci neće se koristiti u druge svrhe.  

Obrada osobnih podataka počet će od trenutka primitka osobnih podataka od posjetitelja putem kontaktnog obrasca s ove web stranice ili putem direktne e-poruke na adresu info@boutiquelingua.com.

Prikupljeni osobni podaci bit će zadržani do trenutka ostvarenja svrhe u koju su prikupljeni (konačan odgovor na upit posjetitelja ili realizirana suradnja) odnosno tijekom trajanja suradnje zbog koje su potrebni, osim ako je posjetitelj sam odabrao da se njegovi osobni podaci zadrže i na dulji vremenski period radi uspostavljanja buduće suradnje ili radi primanja promotivnih obavijesti.

Pristup osobnim podacima ograničen je na zaposlenike tvrtke koja pritom zadržava pravo da proslijedi prikupljene osobne podatke trećim osobama čije su usluge potrebne za uspješne odgovore na upite posjetitelja web stranice i ostvarenje suradnje s njima.

Posjetitelji web stranice imaju sljedeća prava:

  • pravo informiranja o svojim prikupljenim osobnim podacima
  • pravo pristupa svojim prikupljenim osobnim podacima
  • pravo tražiti kopiju svojih prikupljenih osobnih podataka
  • pravo tražiti ispravak svojih netočnih prikupljenih osobnih podataka (uz prilaganje točnih informacija)
  • pravo tražiti prestanak obrade osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga
  • pravo tražiti brisanje svih svojih prikupljenih osobnih podataka

Svoja prava posjetitelji mogu ostvariti u bilo kojem trenutku slanjem svojeg zahtjeva na sljedeću e-mail adresu: info@boutiquelingua.com. Svi zahtjevi posjetitelja bit će proslijeđeni i trećim osobama kojima je dan pristup njihovim osobnim podacima radi uspješnih odgovora na njihove upite i ostvarenje željene suradnje.

UPOTREBA KOLAČIĆA

Što su kolačići?
Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok raspon informacija uključujući osobne informacije (kao što je vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića nisu vam vidljive. Ipak, postavke internetskog preglednika možete promijeniti i tako sami izabrati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, te pobrisati spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internetskog preglednika i slično.

Koje kolačiće koristi ova web stranica?
Ova web stranica koristi tzv. first party kolačiće koji dugoročno ne pohranjuju vaše osobne podatke, već im je svrha omogućiti ispravno funkcioniranje kontaktne forme te omogućiti da vaš internetski preglednik zapamti na kojem jeziku želite pregledavati ovu web stranicu. 

Kako onemogućiti  kolačiće?
Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.